Logo

Disclaimer

Algemeen

Door Marketingguidd te gebruiken stemt u, als bezoeker of geregistreerde gebruiker, in met de inhoud van deze disclaimer.

Bedrijfsgegevens Marketingguidd

Marketingguidd is onderdeel van Verse Visie. Verse Visie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder nummer 08165185. Verse Visie is werkzaam met BTW-identificatienummer NL1284.57.144B01.

Inhoud

De door Marketingguidd verstrekte inhoud is met de grootste zorg samengesteld, maar de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden gegarandeerd. De inhoud kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid inhoud

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Marketingguidd kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Markeringguidd aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Marketingguidd aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Marketingguidd worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van Marketingguidd.

Verantwoordelijkheid

De bezoeker/gebruiker van Marketingguidd is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. Oneigenlijk en niet gemachtigd gebruik van de inhoud of delen van de inhoud maken inbreuk op intellectuele rechten van Marketingguidd. De bezoeker/gebruiker mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid. Toestemming tot het gebruik van de inhoud of delen daarvan op andere publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk te worden verzocht.

Privacy

De gegevens die door geregistreerde gebruikers worden verstrekt zijn alleen bestemd voor Marketingguidd en de geregistreerde partners van Marketingguidd. Geregistreerde partners ontvangen alleen gegevens van geregistreerde gebruikers wanneer hiervoor toestemming is van deze gebruikers.