Logo

Specialisten marketingprogramma

Marketingguidd is een website gericht op managers en ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Door het specifieke marketing karakter van de website, en de daardoor getrokken bezoekers, is het voor organisaties die in hun bedrijfsactiviteiten de link hebben met marketing interessant om partner te worden van Marketingguidd.

Er zijn twee mogelijkheden om partner te worden van Marketingguidd:
  • Marketing specialist van de week. Een reclamebox die op iedere pagina van de website getoond wordt met logo en begeleidende tekst.
  • Regionale specialisten. Marketingguidd brengt de website bezoekers die ondersteuning willen bij de marketing in contact met marketingspecialisten bij hen in de provincie. Aanvragen door geregistreerde gebruikers naar specifieke specialismen worden doorgestuurd naar binnen het gebied aangemelde partners. Binnen ieder specialisme, zoals op de site genoemd, worden per provincie maximaal drie partners toegelaten.

Interesse in een van de mogelijkheden? Neem dan snel contact op via onderstaand contactformulier. Er wordt zo spoedig mogelijk gereageerd op uw informatie aanvraag.


Contactformulier
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Email contact persoon